Om oss

I vårt breda sortiment hittar du allt från goda frukostprodukter till pasta och pannkakor - allt med samma fina kvalitet. Vår affärsidé är enkel. Vi vill ge dina matgäster härliga smakupplevelser och samtidigt underlätta det dagliga arbetet för dig och dina kollegor.

Ett av våra mål är att lansera produkter som förenklar och ger lönsamhet ute i köken utan att ta bort kockens egen kreativitet och förmåga. Vi tar ansvar från jord till bord. Vi är ett livsmedelsföretag som arbetar i hela kedjan - från lantbruk, förädling av råvaror till att de i slutet av kedjan hamnar på en tallrik på ett bord. Genom att ha inflytande över hela kedjan inom jordbruket kan vi ta ansvar för produktens ursprung, innehåll och kvalitet. Det är vi stolta över!

Våra varumärken som Kungsörnen, AXA, GoGreen och Finn Crisp är välkända och kännetecknas av en god smak, hög kvalité och fin form.                  
Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller synpunkter som rör vårt sortiment. Smaklig måltid!

Kontakt

Lantmännen Cerealia Foodservice
Postadress: Box 301 92, 104 25 Stockholm
Besöksadress: St Göransgatan 160A, 112 17 Stockholm

Tel: 010 -556 36 10
E-post: cerealiafoodservice@lantmannen.com

 

Konsumentkontakt
020 - 84 84 84
konsumentkontakt.axa@lantmannen.com

 

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis.

Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord.

Läs gärna mer på lantmannen.com.

  • Nordmills
  • GOOH
  • Finn Crisp
  • GoGreen
  • Kungsörnen
  • Axa
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng